Comanda

Comanda produselor comercializate in www.samurai4x4.ro se poate face atat online cat si telefonic.

1. Puteti comanda telefonic sunand la numarul: 0722 290 774, de luni pana vineri intre orele 09.00-19.00.

2. Pentru a plasa in site o comanda, intai trebuie sa alegeti produsele pe care le doriti si sa le adaugati in Cosul de cumparaturi prin apasarea butonului de Comanda gasit in pagina produsului.

La finalizarea acestui proces vi se vor cere datele pentru a creea un cont (nume utilizator, parola, adresa mail, nume, prenume, numar de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare).

Dupa plasarea primei comenzi datele dumneavoastra vor fi salvate pentru a le putea folosi ulterior si pentru a nu fi nevoie sa le mai introduceti inca o data.

In situatia in care sunteti deja clientul nostru, este nevoie doar sa va introduceti numele de utilizator si parola, iar datele dumneavoastra vor fi automat incarcate.

Daca nu va amintiti datele de logare, puteti recupera parola in pagina de logare.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand primiti confirmarea pe e-mail. In momentul procesarii comenzii si trimiterii coletului catre dumneavoastra, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca produsele comandate au fost expediate.

Comenzile trimise dupa terminarea programului de lucru se vor procesa a doua zi / in prima zi lucratoare pentru comenziile plasate in weekend sau sarbatorile legale.